Reviews from Hotel Het Gemeentehuis Uithuizen

Recent reviews

5.0
Gert Klopman
28 August 2022

Onze ervaringen met de afhaaldiners van Hotel het Gemeentehuis zijn erg positief: bijzonder lekker, goed verzorgd en op tijd geleverd. Echt kwaliteit!

Jetje
20 August 2022

Normale kroepoek zal misschien goed zijn

J Bakker
4 August 2022

Lekker. En meer dan genoeg

Dj Asjhok
29 July 2022

Hou er zelf niet van, kinderen vroegen erom, hebben gesmuld samen met m'n buurvrouw die ook blij verrast was over de smaak!!!

M.
29 July 2022

Elke keer weer heerlijke sushi

J Bakker
24 July 2022

Erg lekker aanrader

G
16 July 2022
H.
9 July 2022
S veenstra
9 July 2022

Ik heb bij iedereen besteld in uithuizen maar hotel gemeentehuis is duidelijk de beste .al het eten was perfect smaakvol lekker salade apart in een bakje lekker vers .ik bestel alleen nog maar bij hotel gemeentehuis bedankt voor het lekere eten

Miranda
9 June 2022
Frans
6 June 2022

Netjes verpakt. Koud was koud en warm was nog heerlijk warm. Bestelling was snel klaar en het smaakte goed! Een aanrader!

J.Bos
31 May 2022

Altijd super optijd en heerlijk eten

Jolijn Zantingh
6 May 2022

Het eten was heerlijk! Het was vers en ziet er netjes verzorgd uit!

Peter
30 April 2022

Heel tevreden succes

J Schollema
20 April 2022

ik vond de kip een beetje droog net of ie te lang gebakken was

De vries
20 April 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi complimenten

Tamara
14 April 2022
H
8 April 2022

Al meerdere keren bestelling geplaatst, maar deze keer was het flauw en vlak van smaak. Ben ik niet zo gewend!

Anneke
31 March 2022

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten. Hun sushi is goddelijk!

Fam.Bouwman
26 March 2022

Onze complimenten. Smaakte goed. Ruim voldoende! Zeker voor herhaling vatbaar.

Andries Broekhuizen
20 March 2022

Het eten was goed verzorgd. Prima verpakt en vers. Altijd vriendelijk personeel. Top!!!

Gert Jan Dallinga
20 March 2022

Eten was lekker, niet te zout en porties waren goed. Niet te veel, niet te weinig. De temperatuur van het eten was te laag. De magnetron moest erwel even aan te pas komen.

Marcel
13 March 2022
Katherine
12 March 2022

Eten was heerlijk. Bezorging was mooi optijd

Yvonne
11 March 2022

Heerlijk eten, temperatuur van de gerechten was goed en het werd op de gewenste tijd bezorgd. Top!

Bolwijn
11 March 2022

Eten als gewoonlijk heerlijk. Bezorging precies op tijd als aangegeven

Marita Pijper
9 March 2022

Het was weer heerlijk eten. Goed op temperatuur, en voldoende. Mooi op tijd berzorgd.

RD
7 March 2022

Bestellingen mooi op afgesproken tijd. Eten ook lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
27 February 2022

Prima

#
25 February 2022
sterenberg
22 February 2022

De loempia was echt te vet van binnen , maar de rest smaakte hardstikke goed.

NL
18 February 2022

Altijd ruim op tijd bezorgd. Bokebowl lekker op smaak en de dumplings zijn ook altijd een suc6!

Peter jacobs
13 February 2022

Heel correct en heel lekker verzorgd eten voor herhaling vatbaar

Lena
11 February 2022

Het is erg lekker gevarieerd heerlijk van smaak

J schollema
9 February 2022

Het eten was prima en de bezorging ook precies op tijd keurig. Het was jammer dat de bakjes door lekten want mijn tas zat onder het saus . Dus die kon ik weg gooien

J. Lenting
5 February 2022

Prima maaltijden en warm. Heel goed. Salade en rauwkost mag iets meer zijn. En met een zuurtje wat pittiger

Niels
2 February 2022
Tromp
30 January 2022

Eten was erg goed. Bezorging netjes op tijd en een leuk kindermenu met surprise

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nienke
30 January 2022

Lekkere sushi en snel bezorgd, super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

baar
29 January 2022

perfecte bezorging en het was heerlijk mijn complimenten

Henk
24 January 2022

Prima Sushi, mooi dat we dat hier in de buurt kunnen bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
23 January 2022
Tamara
22 January 2022
Wendy
21 January 2022
Bolwijn
19 January 2022

Goede service en heerlijke eten.

Esmee
12 January 2022
Kruijer
9 January 2022

We hebben heerlijk gegeten! En het was supersnel klaar.

Frans
9 January 2022

Snel bezorgd en heel erg lekker. Netjes verpakt en super vers! Was voor ons de eerste keer maar hier gaan we vaker eten of bestellen.Echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmay Bentem
8 January 2022
Anoniem
7 January 2022

Heerlijk!!!

Ivo
6 January 2022

Het viel een beetje tegen, was minder lekker dan vorige keer, wel jammer want vorige keer was het super lekker. Maar wel op tijd klaar en zag er goed uit. Hebben jullie een nieuwe kok???

Wiebo
6 January 2022
Van dellen
3 January 2022

Gwoon top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurits
2 January 2021

Makkelijk bestellen en thuisbezorgd. Altijd service met een glimlach. En het eten is heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne Knot
23 December 2021
Fabiola Brachwitz
22 December 2021

Heerlijke sushi..echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

fred
3 December 2021
Johan Kruit
30 November 2021

Lekker en voldoende eten. Keurig op tijd bezorgd

Maurits
29 November 2021

Top service en heerlijk eten.

Henk
29 November 2021
Marijke Romkema
24 November 2021

Super vers en lekker. Een echte aanrader!

Richelle
21 November 2021
Brenda Tillema
16 November 2021

Het eten was heerlijk, op tijd gebracht. Een aanrader!

Wendy
11 November 2021
Bos
8 November 2021

Beoordeel bezorging doet het niet maar dit was net al het eten helemaal top. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
4 November 2021
Harrie Hoek
2 November 2021

Wij hebben twee speciale chinese gerechten besteld en die waren meer dan uitstekend. Bezorging precies op tijd volgens afspraak.

Wendy
26 October 2021

Heerlijk!!

Marloes
23 October 2021

Sushi was goed en erg lekker. Bezorging duurde ontzettend lang, hiervoor ter compensatie wel loempia's bij de bestelling gehad maar wel pas tegen half 9 onze bestelling terwijl we om half 6 al besteld hadden.

Anne
21 October 2021

Heerlijke sushi, zoals altijd!

Anneke
20 October 2021

Meerdere keren besteld, heerlijke sushi en andere gerechten!

Nkv
20 October 2021
Wendy
13 October 2021

Heel lekker! Dat gaan we vaker doen!

Anneke
26 September 2021

De sushi is zoooo lekker! Heerlijk gegeten, elke keer weer een feestje!

JJL
23 September 2021

Voor het eerst besteld. Snelle bezorging in een mooie tas. Eten was goed warm en prima portie! Volgende keer gaan we de sushi proberen. Goede aanvulling voor het dorp Uithuizen!

Wes
20 September 2021

The food was good but i ordered sushi and i Did not get any sticks, soy sauce or wasabi. Which is essential for sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
28 August 2021

Vriendelijke bezorgster, lekker eten, eten was nog goed warm.

Nadia van Komen
14 August 2021

Super service! Ze waren iets later maar dat vond ik niet erg aangezien ze altijd optijd zijn en het eten is altijd heerlijk! Ze hadden mij extra dingen geven omdat het een half uur later was (heb hierover niet gebeld of gevraagd) dit noem ik nou echt fantastisch!

Vd Heide
13 August 2021

Sushi is en blijft perfect

Anoniem
12 August 2021

Lekker en ruim op tijd geleverd!

Marjolein
11 August 2021
Gert Hummel
7 August 2021

Heerlijk maandmenu.....lekkere smaken, verrassende samenstelling. Echt lekker, we hebben genoten.

Eppo Beereboom
5 August 2021

Het was weer voortreffelijk.

Alexandra
30 July 2021

Snel bezorgd. Goed verzorgd..en erg lekker

Nadia
26 July 2021
NL
24 July 2021
Veenstra
21 July 2021

Bezorging volgens afspraak. Vriendelijke dame die het bracht. Netjes geleverd in prachtige tassen. Eten was heerlijk en ruim voldoende. We hadden het maandmenu, salade was voortreffelijk van smaak. Zeker aanrader hier te bestellen.

Henk
17 July 2021

Heerlijke Sushi

Tamara
13 July 2021
Sylvia
12 July 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AAAS
7 July 2021

Hebben lekker gegeten, goeie sushi! Gaan zeker vaker bestellen.

fred
27 June 2021
GH
26 June 2021
Frankruijter
25 June 2021
Wendy
18 June 2021

Heerlijk eten en goede bezorging!

Timmer
10 June 2021

Heerlijke sushi!

J de Haan
1 June 2021

Goed eten en op de juiste tijd bezorgd. Super.

Eva
25 May 2021

Sushi en Nasi Babipangang 10/10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smid
24 May 2021
Nadia
22 May 2021
NL
22 May 2021

De sushi wordt steeds verfijnder en beter, vergeleken met de start ervan. Wat mij betreft mag het assortiment met de maki’s worden uitgebreid. De Tamago maki met zoete omelet/ avocado is heerlijk van smaak en goed in balans. Ga zo door. Ideaal om online te bestellen en steeds updates te ontvangen over de bezorgtijd. Het werd zelfs voor de verwachte bezorgtijd bezorgd. De kwaliteit van de zalm mag voor mij wat beter. De ijsbergsla in de salade was bitter en dat is jammer. Verder prima salade.

Mar
15 May 2021

Duurde enorm lang en prijs/kwaliteit slecht.. te weinig eten en geen geweldige kwaliteit

Geertje Tromp
15 May 2021

Dit was de eerste keer dat we wat bij u hadden besteld, maar zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk.

Van der heide
15 May 2021

Heerlijke sushi! We hebben al vaker besteld maar elke keer weer is het heerlijk!

Jolijn Zantingh
14 May 2021

Het was heerlijk! En geen lange wachttijd.

Peter
13 May 2021

Was weer erg lekker

Janny
11 May 2021

De tomatensoep was minder warm dan de mosterdsoep. Het vlees (saté) was wat aan de droge kant, de sushi was prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jose
10 May 2021

Zeer smakelijk! Toegankelijke website, gemakkelijk te bestellen. Bezorging vriendelijk. Tot een volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L Martinez
9 May 2021

Het was weer heerlijk! De berzorging was keurig optijd en alles was prima verzorgd. Kids helemaal happy met hun cadeautjes in het kidspakket!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadia
29 April 2021
Lentingjan@hotmail.com
26 April 2021

Prima bereid. Smaakvol. En lekker op temperatuur bezorgd.

Gert
26 April 2021
Anouk
26 April 2021

De service is top! Wij wonen een aantal dorpen verder dan Uithuizen en binnen een half uur/45 minuten hadden wij onze bestelling thuis afgeleverd. De kwaliteit van de sushi is goed, in verhouding wel wat aan de dure kant, maar wij vinden het al fantastisch dat er eindelijk in de omgeving van Uithuizen Sushi besteld kan worden.

Richard
20 April 2021

Het eten viel ons zwaar tegen, droog vlees en soep zonder smaak. We zaten met 7 mensen te eten en niemand heeft zijn bord leeg gegeten. Erg jammer, had er meer van verwacht.

Bart Buist
19 April 2021

Heerlijke sushi en stipt op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
16 April 2021

Heerlijke Sushi! Keurig verpakt en op tijd bezorgd!

Peters
14 April 2021

Uitstekend. Verrassend lekker. Zeer goede kwaliteit. Verzorgd aangeleverd. Genoten. Doen we nog een keer. Enige minpunt is dat we nu pas ontdekt hebben dat ze al sinds Oktober thuisbezorgen.

Loes
13 April 2021

Lekker eten en goede en snelle service en bezorging! Ga zeker vaker bestellen

Kat
9 April 2021

De sushi is erg lekker, ik heb nu voor de tweede keer besteld en de kwaliteit was weer erg goed. Mooi op tijd geleverd.

fred
5 April 2021
Sandra
2 April 2021
Jacob
29 March 2021

De babi pangang was scherp en hard, bij al onze vorige bestelling vergeleken was dit een teleurstelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gringhuis
22 March 2021

Geweldig service en uitmuntende sushi. Complimenten.

Joost
19 March 2021

Prima sushi! Helaas werd er geen wasabi en sojasaus bij geleverd. Vergeten?

mo
17 March 2021

Heerlijk gegeten, wat een heerlijke Sushi en precies op tijd bezorgd.

Arie
15 March 2021
Wouter
12 March 2021

Eten was heel goed en de bezorging was keurig op tijd, alleen er stond bij de satémenu met aardappelschijfjes en salade, maar er zat geen salade bij.

Burema
11 March 2021

Eten was voornamelijk goed en veel. Alles was netjes ingepakt en de bezorging was ook top. Minpuntje; de losse bami was vrij zoutig en de kipbami schotel was heel vochtig.

Sandra
7 March 2021

Super genoten van de sushi!

Myrthe Dijkstra
7 March 2021

Heerlijk sushi gegeten, elke keer als wij eten bestellen is het heerlijk! Vaak ook nog eerder bezorgd dan aangegeven is! Voor ons komt er zeker een volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huizinga
7 March 2021

Bestelling op tijd gebracht en erg lekker, ook de kindermenu’s lekker met drinken lolly en cadeautje. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline
7 March 2021

Heerlijk gegeten, zag er ook weer fantastisch uit! Tot de volgende keer 😊

L. T.
27 February 2021

Heerlijke sushi, geleverd op de aangegeven tijd. Aanrader!

Fred Herkströter
23 February 2021

Opnieuw weer genoten van heerlijk eten(sushi en bami met speenvarken).

Lisanne Bloem
23 February 2021

Het wordt steeds lekkerder! Zeer snelle bezorging ook. Blij om!

Jacq
21 February 2021

Super verzorgd, super op tijd, vriendelijke bezorgster, en geweldig lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bos
20 February 2021

Het eten was perfect op tijd geleverd en van top kwaliteit. Heerlijke sushi. Wat fijn dat we niet meer helemaal naar Groningen hoeven te rijden voor goede sushi, maar dit in eigen buurt kunnen bestellen! Dikke pluim voor jullie en graag tot de volgende keer!!

Frits Mulder
15 February 2021

Uitstekend! Eten was smakelijk en bezorging top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
15 February 2021

Prima eten. Iets later dan verwacht (19.10 ipv 18.35), maar dat werd prima gecommuniceerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lyanne
14 February 2021

Wij hebben al een aantal keer heerlijk gegeten. Zowel de sushi als de maandmenu's zijn aanraders!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
14 February 2021

Heerlijk eten.....iets teveel uitgeschoten met de ketjap in de Nasi, maar super lekker allemaal. Voor herhaling vatbaar. Bezorging was prima, maar 20 minuten later dan in eerste instantie aangegeven.

Jacob
14 February 2021

Het was weer top, ook de warme hapjes warme echt warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

bb
13 February 2021

Het eten is goed net als voorgaande keren. Goede porties waar ik als grote eter ook zeker wel voldoende aan had. Alleen vond ik de ossenhaas net iets te zout. via het internet besteld en de bezorging was op afgesproken tijd aanwezig.

Ietje
13 February 2021
Jolien
12 February 2021
Niels & Lisa
7 February 2021

Leuke en unieke plek om te overnachten! Genoeg ruimte, beamer en spelletjes aanwezig. Aanrader!

Ietje
6 February 2021

We hadden het maanden, was heerlijk en veel,. Heerlijke nasi en bami erbij, smullen

Hedzer
5 February 2021

Maandmenu afgehaald,. Mooie gerechten, goed verpakt prima prijs/ kwaliteit.

Merel
4 February 2021

Lekker en warm eten , alleen helaas voor de 2e keer drinken vergeten bij te leveren.

Grieanne Westw
1 February 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Fred
31 January 2021

Opnieuw weer genoten van heerlijk eten en betaalbaar eten, Chinees en Sushi.

Jeroen
31 January 2021

Heerlijk gegeten, een aanrader.

Danielle
31 January 2021

Prima sushi! Wist niet wat ik moest verwachten, maar kwaliteit doet zeker niet onder aan de sushi restaurants in de stad. Snelle service en goed eten!

Jan van Dam
27 January 2021

Door de grote hoeveelheid saus (sap) is dat uit de bakjes inde tas gelopen.Het drupte zelfs door de bodem van de tas heen. Het was wel heeel lekker eten.

Marjolein
25 January 2021

In het kader van duurzaamheid eventueel de attributen met minder plastic verpakken.

Marita
24 January 2021

Voor de eerste keer hier wat besteld. Makkelijk online uitzoeken, bezorgtijd kiezen en betalen. Mooi op tijd bezorgd, en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Lisanne
23 January 2021

Heeeeerlijk, het zou perfect zijn als jullie nog garnalen kroketjes zouden kunnen maken, gegrilde zalm, zalm met geflambeerde kaas er op en een krokante rol (crispy) kunnen maken. Tot snel!!!

Anita
16 January 2021

Op juiste tijdstip bezorgt in mooie tasjes en heerlijk gegeten. Dat doen we vaker, dank je wel

Dorothe List
15 January 2021

Lekker gegeten, snelle bezorging!

Piersma
11 January 2021

Heerlijk gegeten, bezorging precies volgens afspraak. Kortom, aanbeveling!

J ge
11 January 2021

Topper

Frank
9 January 2021

Restaurant kwaliteit voedsel via een afhaalmenu. Keurig gedaan. Bezorging duurde even, maar was eerder dan de aangegeven tijd. Is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal bestellingen. Erg tevreden.

Dieuwke Vogel
9 January 2021

Heerlijke sushi

Peter Mekkering ( Lunchroom de Blink
9 January 2021

Was dik in orde👍 Heerlijke sushi đŸ±

De haan
7 January 2021

We hebben super genoten van onze bestelling,optijd bezorgd,goed verzorgd. Zeker de moeite waard om daar eten te bestelen,en dat gaan we zeker weer doen. Bedankt voor het heerlijke eten. Vrg. Y.

Mir
6 January 2021

Al paar keer wat besteld en elke keer is het weer goed. Echt heerlijk eten. Een aanrader.

Marjolein
4 January 2021

Prima service, zeer goede kwaliteit sushi. Iets meer keuze zou ook prima zijn.

Herman
2 January 2020

Heerlijk eten!

A. van Dijk
30 December 2020

Heerlijke sushi gegeten en werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke vrouw.

Wiersma
26 December 2020

Was weer perfect, top

Fred Herkströter
24 December 2020

Genoten van het maand menu, zalig en meer dan genoeg voor 2 personen.

Martinez
24 December 2020

Goede service, optijd geleverd en het smaakte heerlijk! Wij gaan vaker bij jullie bestellen!

Peter
23 December 2020

Super was erg lekker, alleen jammer dat min bestel waarde 25 euro is best duur voor als je alleen bent.

Uithuizen
20 December 2020

Fijn bestelsysteem en lekker vers eten behoorlijk snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanya
20 December 2020

Wij hadden de party box! Echt een aanrader, super lekker! Bezorging was super mooi optijd! Kortom heerlijk genoten van het eten!!

Ewoud
19 December 2020

Het was weer !! Heerlijk

Fred
18 December 2020

De sushi was ongelooflijk lekker, net als de andere gerechten die we eerder al hebben afgehaald was dit ook weer een suc6

Lisanne
18 December 2020

Heerlijk!!!

Manuel
16 December 2020
Wea
12 December 2020

Wij hadden de sushi maki box, dit is een echte aanrader genoeg voor twee personen en gevarieerde smaken, van zeer goede kwaliteit.

Natascha
10 December 2020

Heel snel bezorgd, nog lekker heet, erg lekker.

Petra
7 December 2020

Goede service en de sushi was heerlijk!!

Vincent
6 December 2020
Ewoud
5 December 2020

Vandaag was het eten niet goed het was ongelooflijk lekker .echt fantastisch . Het maand menu hebben we tot de laatste kruimel opgegeten. Dit was geen eten dit was pure liefde. Tot gauw

Carmen
5 December 2020
Ad Stoop
28 November 2020

Helemaal tevreden.

Ewoud
28 November 2020

Weer heerlijk gegeten tot volgende week

Miranda
27 November 2020

De bestelling werd exact op tijd bezorgd. Het eten smaakte heerlijk!

Henk
22 November 2020

Niets op aan te merken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ewoud
21 November 2020

Gewoon zoals altijd super lekker

Marianne
21 November 2020

Fantastische sushi! Lekker vers en netjes geleverd. Heb genoten.

elise
15 November 2020
Boer
14 November 2020

Heerlijke sushi gegeten! Gaan we zeker vaker bestellen!

Nikita
12 November 2020

Het was heerlijk! Volgende keer weer

Natalie Kalma
7 November 2020

Heerlijke Sushi gehad. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Ewoud
7 November 2020

Super snel en super lekker Volgende week weer want het is een pure verwennerij

Esther
2 November 2020

We hebben eten laten bezorgen Van hotel het Gemeentehuis in Uithuizen, en dat was fantastisch. We hebben heerlijk gegeten. Hele lieve mensen. We gaan zeker wel weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
2 November 2020

De sushi was lekker, ze waren precies op tijd + vriendelijke bezorger

Larissa
1 November 2020

Was heerlijk de sushi! Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelica
31 October 2020

Heerlijke sushi!

Marjolein
29 October 2020

Heerlijke sushi! Gaan we zeker weer bestellen. De bezorging was ook precies op tijd

Mirjam
24 July 2020

Hele goede service, aardige mensen. We gaan hier zeker vaker gebruik van maken Super goed eten !!

Fred Herkströter
19 July 2020

We hebben heer lijk gegeten, 2x het maandmenu en tomatensoep. Het stond op het afgesproken tijdstip klaar en we hebben echt authentiek Chinees/Indonesië’s gegegeten. Net even anders dan van andere Chinese restaurants.

Anita
15 July 2020

Vlot bezorgd, goed van smaak. Top wat hoeveelheid betreft. Maandmenu voor 2 personen portie zou voor ons wel iets kleiner mogen.

Minke freij
19 June 2020

Prima service en lekker eten.

Tineke
24 May 2020

Prima

Wiersma
18 May 2020

Heerlijk gemakkelijk en voldoende

Klaas Heerema
11 May 2020

een aanrader, heerlijke maaltijden, goed verzorgd en goede service.

Kramer
10 May 2020

Voor de 2e keer eten besteld en het was weer heerlijk en ruim voldoende!

Miranda
10 May 2020
Joop van der Ploeg
6 May 2020

Eten was heel goed

Emmy
5 May 2020
Henkie 't Zandt
30 April 2020

Eten was super en de bezorging was uitstekend super snel ondanks de afstand.