Avaliações de Hotel Het Gemeentehuis Uithuizen

Avaliações recentes

5.0
Gert Klopman
28 agosto 2022

Onze ervaringen met de afhaaldiners van Hotel het Gemeentehuis zijn erg positief: bijzonder lekker, goed verzorgd en op tijd geleverd. Echt kwaliteit!

Jetje
20 agosto 2022

Normale kroepoek zal misschien goed zijn

J Bakker
4 agosto 2022

Lekker. En meer dan genoeg

Dj Asjhok
29 julho 2022

Hou er zelf niet van, kinderen vroegen erom, hebben gesmuld samen met m'n buurvrouw die ook blij verrast was over de smaak!!!

M.
29 julho 2022

Elke keer weer heerlijke sushi

J Bakker
24 julho 2022

Erg lekker aanrader

G
16 julho 2022
H.
9 julho 2022
S veenstra
9 julho 2022

Ik heb bij iedereen besteld in uithuizen maar hotel gemeentehuis is duidelijk de beste .al het eten was perfect smaakvol lekker salade apart in een bakje lekker vers .ik bestel alleen nog maar bij hotel gemeentehuis bedankt voor het lekere eten

Miranda
9 junho 2022
Frans
6 junho 2022

Netjes verpakt. Koud was koud en warm was nog heerlijk warm. Bestelling was snel klaar en het smaakte goed! Een aanrader!

J.Bos
31 maio 2022

Altijd super optijd en heerlijk eten

Jolijn Zantingh
6 maio 2022

Het eten was heerlijk! Het was vers en ziet er netjes verzorgd uit!

Peter
30 abril 2022

Heel tevreden succes

J Schollema
20 abril 2022

ik vond de kip een beetje droog net of ie te lang gebakken was

De vries
20 abril 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi complimenten

Tamara
14 abril 2022
H
8 abril 2022

Al meerdere keren bestelling geplaatst, maar deze keer was het flauw en vlak van smaak. Ben ik niet zo gewend!

Anneke
31 março 2022

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten. Hun sushi is goddelijk!

Fam.Bouwman
26 março 2022

Onze complimenten. Smaakte goed. Ruim voldoende! Zeker voor herhaling vatbaar.

Andries Broekhuizen
20 março 2022

Het eten was goed verzorgd. Prima verpakt en vers. Altijd vriendelijk personeel. Top!!!

Gert Jan Dallinga
20 março 2022

Eten was lekker, niet te zout en porties waren goed. Niet te veel, niet te weinig. De temperatuur van het eten was te laag. De magnetron moest erwel even aan te pas komen.

Marcel
13 março 2022
Katherine
12 março 2022

Eten was heerlijk. Bezorging was mooi optijd

Yvonne
11 março 2022

Heerlijk eten, temperatuur van de gerechten was goed en het werd op de gewenste tijd bezorgd. Top!

Bolwijn
11 março 2022

Eten als gewoonlijk heerlijk. Bezorging precies op tijd als aangegeven

Marita Pijper
9 março 2022

Het was weer heerlijk eten. Goed op temperatuur, en voldoende. Mooi op tijd berzorgd.

RD
7 março 2022

Bestellingen mooi op afgesproken tijd. Eten ook lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
27 fevereiro 2022

Prima

#
25 fevereiro 2022
sterenberg
22 fevereiro 2022

De loempia was echt te vet van binnen , maar de rest smaakte hardstikke goed.

NL
18 fevereiro 2022

Altijd ruim op tijd bezorgd. Bokebowl lekker op smaak en de dumplings zijn ook altijd een suc6!

Peter jacobs
13 fevereiro 2022

Heel correct en heel lekker verzorgd eten voor herhaling vatbaar

Lena
11 fevereiro 2022

Het is erg lekker gevarieerd heerlijk van smaak

J schollema
9 fevereiro 2022

Het eten was prima en de bezorging ook precies op tijd keurig. Het was jammer dat de bakjes door lekten want mijn tas zat onder het saus . Dus die kon ik weg gooien

J. Lenting
5 fevereiro 2022

Prima maaltijden en warm. Heel goed. Salade en rauwkost mag iets meer zijn. En met een zuurtje wat pittiger

Niels
2 fevereiro 2022
Tromp
30 janeiro 2022

Eten was erg goed. Bezorging netjes op tijd en een leuk kindermenu met surprise

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nienke
30 janeiro 2022

Lekkere sushi en snel bezorgd, super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

baar
29 janeiro 2022

perfecte bezorging en het was heerlijk mijn complimenten

Henk
24 janeiro 2022

Prima Sushi, mooi dat we dat hier in de buurt kunnen bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bakker
23 janeiro 2022
Tamara
22 janeiro 2022
Wendy
21 janeiro 2022
Bolwijn
19 janeiro 2022

Goede service en heerlijke eten.

Esmee
12 janeiro 2022
Kruijer
9 janeiro 2022

We hebben heerlijk gegeten! En het was supersnel klaar.

Frans
9 janeiro 2022

Snel bezorgd en heel erg lekker. Netjes verpakt en super vers! Was voor ons de eerste keer maar hier gaan we vaker eten of bestellen.Echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esmay Bentem
8 janeiro 2022
Anoniem
7 janeiro 2022

Heerlijk!!!

Ivo
6 janeiro 2022

Het viel een beetje tegen, was minder lekker dan vorige keer, wel jammer want vorige keer was het super lekker. Maar wel op tijd klaar en zag er goed uit. Hebben jullie een nieuwe kok???

Wiebo
6 janeiro 2022
Van dellen
3 janeiro 2022

Gwoon top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurits
2 janeiro 2021

Makkelijk bestellen en thuisbezorgd. Altijd service met een glimlach. En het eten is heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne Knot
23 dezembro 2021
Fabiola Brachwitz
22 dezembro 2021

Heerlijke sushi..echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

fred
3 dezembro 2021
Johan Kruit
30 novembro 2021

Lekker en voldoende eten. Keurig op tijd bezorgd

Maurits
29 novembro 2021

Top service en heerlijk eten.

Henk
29 novembro 2021
Marijke Romkema
24 novembro 2021

Super vers en lekker. Een echte aanrader!

Richelle
21 novembro 2021
Brenda Tillema
16 novembro 2021

Het eten was heerlijk, op tijd gebracht. Een aanrader!

Wendy
11 novembro 2021
Bos
8 novembro 2021

Beoordeel bezorging doet het niet maar dit was net al het eten helemaal top. 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
4 novembro 2021
Harrie Hoek
2 novembro 2021

Wij hebben twee speciale chinese gerechten besteld en die waren meer dan uitstekend. Bezorging precies op tijd volgens afspraak.

Wendy
26 outubro 2021

Heerlijk!!

Marloes
23 outubro 2021

Sushi was goed en erg lekker. Bezorging duurde ontzettend lang, hiervoor ter compensatie wel loempia's bij de bestelling gehad maar wel pas tegen half 9 onze bestelling terwijl we om half 6 al besteld hadden.

Anne
21 outubro 2021

Heerlijke sushi, zoals altijd!

Anneke
20 outubro 2021

Meerdere keren besteld, heerlijke sushi en andere gerechten!

Nkv
20 outubro 2021
Wendy
13 outubro 2021

Heel lekker! Dat gaan we vaker doen!

Anneke
26 setembro 2021

De sushi is zoooo lekker! Heerlijk gegeten, elke keer weer een feestje!

JJL
23 setembro 2021

Voor het eerst besteld. Snelle bezorging in een mooie tas. Eten was goed warm en prima portie! Volgende keer gaan we de sushi proberen. Goede aanvulling voor het dorp Uithuizen!

Wes
20 setembro 2021

The food was good but i ordered sushi and i Did not get any sticks, soy sauce or wasabi. Which is essential for sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
28 agosto 2021

Vriendelijke bezorgster, lekker eten, eten was nog goed warm.

Nadia van Komen
14 agosto 2021

Super service! Ze waren iets later maar dat vond ik niet erg aangezien ze altijd optijd zijn en het eten is altijd heerlijk! Ze hadden mij extra dingen geven omdat het een half uur later was (heb hierover niet gebeld of gevraagd) dit noem ik nou echt fantastisch!

Vd Heide
13 agosto 2021

Sushi is en blijft perfect

Anoniem
12 agosto 2021

Lekker en ruim op tijd geleverd!

Marjolein
11 agosto 2021
Gert Hummel
7 agosto 2021

Heerlijk maandmenu.....lekkere smaken, verrassende samenstelling. Echt lekker, we hebben genoten.

Eppo Beereboom
5 agosto 2021

Het was weer voortreffelijk.

Alexandra
30 julho 2021

Snel bezorgd. Goed verzorgd..en erg lekker

Nadia
26 julho 2021
NL
24 julho 2021
Veenstra
21 julho 2021

Bezorging volgens afspraak. Vriendelijke dame die het bracht. Netjes geleverd in prachtige tassen. Eten was heerlijk en ruim voldoende. We hadden het maandmenu, salade was voortreffelijk van smaak. Zeker aanrader hier te bestellen.

Henk
17 julho 2021

Heerlijke Sushi

Tamara
13 julho 2021
Sylvia
12 julho 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

AAAS
7 julho 2021

Hebben lekker gegeten, goeie sushi! Gaan zeker vaker bestellen.

fred
27 junho 2021
GH
26 junho 2021
Frankruijter
25 junho 2021
Wendy
18 junho 2021

Heerlijk eten en goede bezorging!

Timmer
10 junho 2021

Heerlijke sushi!

J de Haan
1 junho 2021

Goed eten en op de juiste tijd bezorgd. Super.

Eva
25 maio 2021

Sushi en Nasi Babipangang 10/10

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smid
24 maio 2021
Nadia
22 maio 2021
NL
22 maio 2021

De sushi wordt steeds verfijnder en beter, vergeleken met de start ervan. Wat mij betreft mag het assortiment met de maki’s worden uitgebreid. De Tamago maki met zoete omelet/ avocado is heerlijk van smaak en goed in balans. Ga zo door. Ideaal om online te bestellen en steeds updates te ontvangen over de bezorgtijd. Het werd zelfs voor de verwachte bezorgtijd bezorgd. De kwaliteit van de zalm mag voor mij wat beter. De ijsbergsla in de salade was bitter en dat is jammer. Verder prima salade.

Mar
15 maio 2021

Duurde enorm lang en prijs/kwaliteit slecht.. te weinig eten en geen geweldige kwaliteit

Geertje Tromp
15 maio 2021

Dit was de eerste keer dat we wat bij u hadden besteld, maar zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk.

Van der heide
15 maio 2021

Heerlijke sushi! We hebben al vaker besteld maar elke keer weer is het heerlijk!

Jolijn Zantingh
14 maio 2021

Het was heerlijk! En geen lange wachttijd.

Peter
13 maio 2021

Was weer erg lekker

Janny
11 maio 2021

De tomatensoep was minder warm dan de mosterdsoep. Het vlees (saté) was wat aan de droge kant, de sushi was prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jose
10 maio 2021

Zeer smakelijk! Toegankelijke website, gemakkelijk te bestellen. Bezorging vriendelijk. Tot een volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L Martinez
9 maio 2021

Het was weer heerlijk! De berzorging was keurig optijd en alles was prima verzorgd. Kids helemaal happy met hun cadeautjes in het kidspakket!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadia
29 abril 2021
Lentingjan@hotmail.com
26 abril 2021

Prima bereid. Smaakvol. En lekker op temperatuur bezorgd.

Gert
26 abril 2021
Anouk
26 abril 2021

De service is top! Wij wonen een aantal dorpen verder dan Uithuizen en binnen een half uur/45 minuten hadden wij onze bestelling thuis afgeleverd. De kwaliteit van de sushi is goed, in verhouding wel wat aan de dure kant, maar wij vinden het al fantastisch dat er eindelijk in de omgeving van Uithuizen Sushi besteld kan worden.

Richard
20 abril 2021

Het eten viel ons zwaar tegen, droog vlees en soep zonder smaak. We zaten met 7 mensen te eten en niemand heeft zijn bord leeg gegeten. Erg jammer, had er meer van verwacht.

Bart Buist
19 abril 2021

Heerlijke sushi en stipt op tijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
16 abril 2021

Heerlijke Sushi! Keurig verpakt en op tijd bezorgd!

Peters
14 abril 2021

Uitstekend. Verrassend lekker. Zeer goede kwaliteit. Verzorgd aangeleverd. Genoten. Doen we nog een keer. Enige minpunt is dat we nu pas ontdekt hebben dat ze al sinds Oktober thuisbezorgen.

Loes
13 abril 2021

Lekker eten en goede en snelle service en bezorging! Ga zeker vaker bestellen

Kat
9 abril 2021

De sushi is erg lekker, ik heb nu voor de tweede keer besteld en de kwaliteit was weer erg goed. Mooi op tijd geleverd.

fred
5 abril 2021
Sandra
2 abril 2021
Jacob
29 março 2021

De babi pangang was scherp en hard, bij al onze vorige bestelling vergeleken was dit een teleurstelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gringhuis
22 março 2021

Geweldig service en uitmuntende sushi. Complimenten.

Joost
19 março 2021

Prima sushi! Helaas werd er geen wasabi en sojasaus bij geleverd. Vergeten?

mo
17 março 2021

Heerlijk gegeten, wat een heerlijke Sushi en precies op tijd bezorgd.

Arie
15 março 2021
Wouter
12 março 2021

Eten was heel goed en de bezorging was keurig op tijd, alleen er stond bij de satémenu met aardappelschijfjes en salade, maar er zat geen salade bij.

Burema
11 março 2021

Eten was voornamelijk goed en veel. Alles was netjes ingepakt en de bezorging was ook top. Minpuntje; de losse bami was vrij zoutig en de kipbami schotel was heel vochtig.

Sandra
7 março 2021

Super genoten van de sushi!

Myrthe Dijkstra
7 março 2021

Heerlijk sushi gegeten, elke keer als wij eten bestellen is het heerlijk! Vaak ook nog eerder bezorgd dan aangegeven is! Voor ons komt er zeker een volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Huizinga
7 março 2021

Bestelling op tijd gebracht en erg lekker, ook de kindermenu’s lekker met drinken lolly en cadeautje. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eline
7 março 2021

Heerlijk gegeten, zag er ook weer fantastisch uit! Tot de volgende keer 😊

L. T.
27 fevereiro 2021

Heerlijke sushi, geleverd op de aangegeven tijd. Aanrader!

Fred Herkströter
23 fevereiro 2021

Opnieuw weer genoten van heerlijk eten(sushi en bami met speenvarken).

Lisanne Bloem
23 fevereiro 2021

Het wordt steeds lekkerder! Zeer snelle bezorging ook. Blij om!

Jacq
21 fevereiro 2021

Super verzorgd, super op tijd, vriendelijke bezorgster, en geweldig lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bos
20 fevereiro 2021

Het eten was perfect op tijd geleverd en van top kwaliteit. Heerlijke sushi. Wat fijn dat we niet meer helemaal naar Groningen hoeven te rijden voor goede sushi, maar dit in eigen buurt kunnen bestellen! Dikke pluim voor jullie en graag tot de volgende keer!!

Frits Mulder
15 fevereiro 2021

Uitstekend! Eten was smakelijk en bezorging top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jet
15 fevereiro 2021

Prima eten. Iets later dan verwacht (19.10 ipv 18.35), maar dat werd prima gecommuniceerd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lyanne
14 fevereiro 2021

Wij hebben al een aantal keer heerlijk gegeten. Zowel de sushi als de maandmenu's zijn aanraders!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
14 fevereiro 2021

Heerlijk eten.....iets teveel uitgeschoten met de ketjap in de Nasi, maar super lekker allemaal. Voor herhaling vatbaar. Bezorging was prima, maar 20 minuten later dan in eerste instantie aangegeven.

Jacob
14 fevereiro 2021

Het was weer top, ook de warme hapjes warme echt warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bb
13 fevereiro 2021

Het eten is goed net als voorgaande keren. Goede porties waar ik als grote eter ook zeker wel voldoende aan had. Alleen vond ik de ossenhaas net iets te zout. via het internet besteld en de bezorging was op afgesproken tijd aanwezig.

Ietje
13 fevereiro 2021
Jolien
12 fevereiro 2021
Niels & Lisa
7 fevereiro 2021

Leuke en unieke plek om te overnachten! Genoeg ruimte, beamer en spelletjes aanwezig. Aanrader!

Ietje
6 fevereiro 2021

We hadden het maanden, was heerlijk en veel,. Heerlijke nasi en bami erbij, smullen

Hedzer
5 fevereiro 2021

Maandmenu afgehaald,. Mooie gerechten, goed verpakt prima prijs/ kwaliteit.

Merel
4 fevereiro 2021

Lekker en warm eten , alleen helaas voor de 2e keer drinken vergeten bij te leveren.

Grieanne Westw
1 fevereiro 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Fred
31 janeiro 2021

Opnieuw weer genoten van heerlijk eten en betaalbaar eten, Chinees en Sushi.

Jeroen
31 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, een aanrader.

Danielle
31 janeiro 2021

Prima sushi! Wist niet wat ik moest verwachten, maar kwaliteit doet zeker niet onder aan de sushi restaurants in de stad. Snelle service en goed eten!

Jan van Dam
27 janeiro 2021

Door de grote hoeveelheid saus (sap) is dat uit de bakjes inde tas gelopen.Het drupte zelfs door de bodem van de tas heen. Het was wel heeel lekker eten.

Marjolein
25 janeiro 2021

In het kader van duurzaamheid eventueel de attributen met minder plastic verpakken.

Marita
24 janeiro 2021

Voor de eerste keer hier wat besteld. Makkelijk online uitzoeken, bezorgtijd kiezen en betalen. Mooi op tijd bezorgd, en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Lisanne
23 janeiro 2021

Heeeeerlijk, het zou perfect zijn als jullie nog garnalen kroketjes zouden kunnen maken, gegrilde zalm, zalm met geflambeerde kaas er op en een krokante rol (crispy) kunnen maken. Tot snel!!!

Anita
16 janeiro 2021

Op juiste tijdstip bezorgt in mooie tasjes en heerlijk gegeten. Dat doen we vaker, dank je wel

Dorothe List
15 janeiro 2021

Lekker gegeten, snelle bezorging!

Piersma
11 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, bezorging precies volgens afspraak. Kortom, aanbeveling!

J ge
11 janeiro 2021

Topper

Frank
9 janeiro 2021

Restaurant kwaliteit voedsel via een afhaalmenu. Keurig gedaan. Bezorging duurde even, maar was eerder dan de aangegeven tijd. Is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal bestellingen. Erg tevreden.

Dieuwke Vogel
9 janeiro 2021

Heerlijke sushi

Peter Mekkering ( Lunchroom de Blink
9 janeiro 2021

Was dik in orde👍 Heerlijke sushi 🍱

De haan
7 janeiro 2021

We hebben super genoten van onze bestelling,optijd bezorgd,goed verzorgd. Zeker de moeite waard om daar eten te bestelen,en dat gaan we zeker weer doen. Bedankt voor het heerlijke eten. Vrg. Y.

Mir
6 janeiro 2021

Al paar keer wat besteld en elke keer is het weer goed. Echt heerlijk eten. Een aanrader.

Marjolein
4 janeiro 2021

Prima service, zeer goede kwaliteit sushi. Iets meer keuze zou ook prima zijn.

Herman
2 janeiro 2020

Heerlijk eten!

A. van Dijk
30 dezembro 2020

Heerlijke sushi gegeten en werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke vrouw.

Wiersma
26 dezembro 2020

Was weer perfect, top

Fred Herkströter
24 dezembro 2020

Genoten van het maand menu, zalig en meer dan genoeg voor 2 personen.

Martinez
24 dezembro 2020

Goede service, optijd geleverd en het smaakte heerlijk! Wij gaan vaker bij jullie bestellen!

Peter
23 dezembro 2020

Super was erg lekker, alleen jammer dat min bestel waarde 25 euro is best duur voor als je alleen bent.

Uithuizen
20 dezembro 2020

Fijn bestelsysteem en lekker vers eten behoorlijk snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tanya
20 dezembro 2020

Wij hadden de party box! Echt een aanrader, super lekker! Bezorging was super mooi optijd! Kortom heerlijk genoten van het eten!!

Ewoud
19 dezembro 2020

Het was weer !! Heerlijk

Fred
18 dezembro 2020

De sushi was ongelooflijk lekker, net als de andere gerechten die we eerder al hebben afgehaald was dit ook weer een suc6

Lisanne
18 dezembro 2020

Heerlijk!!!

Manuel
16 dezembro 2020
Wea
12 dezembro 2020

Wij hadden de sushi maki box, dit is een echte aanrader genoeg voor twee personen en gevarieerde smaken, van zeer goede kwaliteit.

Natascha
10 dezembro 2020

Heel snel bezorgd, nog lekker heet, erg lekker.

Petra
7 dezembro 2020

Goede service en de sushi was heerlijk!!

Vincent
6 dezembro 2020
Ewoud
5 dezembro 2020

Vandaag was het eten niet goed het was ongelooflijk lekker .echt fantastisch . Het maand menu hebben we tot de laatste kruimel opgegeten. Dit was geen eten dit was pure liefde. Tot gauw

Carmen
5 dezembro 2020
Ad Stoop
28 novembro 2020

Helemaal tevreden.

Ewoud
28 novembro 2020

Weer heerlijk gegeten tot volgende week

Miranda
27 novembro 2020

De bestelling werd exact op tijd bezorgd. Het eten smaakte heerlijk!

Henk
22 novembro 2020

Niets op aan te merken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ewoud
21 novembro 2020

Gewoon zoals altijd super lekker

Marianne
21 novembro 2020

Fantastische sushi! Lekker vers en netjes geleverd. Heb genoten.

elise
15 novembro 2020
Boer
14 novembro 2020

Heerlijke sushi gegeten! Gaan we zeker vaker bestellen!

Nikita
12 novembro 2020

Het was heerlijk! Volgende keer weer

Natalie Kalma
7 novembro 2020

Heerlijke Sushi gehad. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Ewoud
7 novembro 2020

Super snel en super lekker Volgende week weer want het is een pure verwennerij

Esther
2 novembro 2020

We hebben eten laten bezorgen Van hotel het Gemeentehuis in Uithuizen, en dat was fantastisch. We hebben heerlijk gegeten. Hele lieve mensen. We gaan zeker wel weer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
2 novembro 2020

De sushi was lekker, ze waren precies op tijd + vriendelijke bezorger

Larissa
1 novembro 2020

Was heerlijk de sushi! Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelica
31 outubro 2020

Heerlijke sushi!

Marjolein
29 outubro 2020

Heerlijke sushi! Gaan we zeker weer bestellen. De bezorging was ook precies op tijd

Mirjam
24 julho 2020

Hele goede service, aardige mensen. We gaan hier zeker vaker gebruik van maken Super goed eten !!

Fred Herkströter
19 julho 2020

We hebben heer lijk gegeten, 2x het maandmenu en tomatensoep. Het stond op het afgesproken tijdstip klaar en we hebben echt authentiek Chinees/Indonesië’s gegegeten. Net even anders dan van andere Chinese restaurants.

Anita
15 julho 2020

Vlot bezorgd, goed van smaak. Top wat hoeveelheid betreft. Maandmenu voor 2 personen portie zou voor ons wel iets kleiner mogen.

Minke freij
19 junho 2020

Prima service en lekker eten.

Tineke
24 maio 2020

Prima

Wiersma
18 maio 2020

Heerlijk gemakkelijk en voldoende

Klaas Heerema
11 maio 2020

een aanrader, heerlijke maaltijden, goed verzorgd en goede service.

Kramer
10 maio 2020

Voor de 2e keer eten besteld en het was weer heerlijk en ruim voldoende!

Miranda
10 maio 2020
Joop van der Ploeg
6 maio 2020

Eten was heel goed

Emmy
5 maio 2020
Henkie 't Zandt
30 abril 2020

Eten was super en de bezorging was uitstekend super snel ondanks de afstand.